torsdag 23 augusti 2012

Slut på "vilan"

Då var sommaren nästan över även om den senaste veckan varit riktigt underbart varm. Jobbet rullar på och kalendern är fullbokad fram till jul. Riktigt roligt att vara så eftertraktad ;) väljer att se det så vilket käns bra. Sommaren var bra o underbar men tyvärr var jag sjuk de första veckorna o det satte ned mig en stor del av hela sommaren. Politiskt var det även mycket då regionledningen valde att droppa förändringar på sjukhusen i Skaraborg just när semestrar började. Ett hån mot personalen som verkligen fick semestrar förstörda!!!
Det var även full fart gällande vår natur i Lidköping genom att vi startade namninsamling mot fortsatt brytning av sand i RådavÅs.
Hösten ser bra ut med mycket arbete med utbildning i och arbete med change management samt skall själv gå en utbildning på Berghs i kommunikation. Oerhört fantastiskt o glädjande. Underbar arbetsgivare!
Politiskt handlar det mycket om att göra vad jag kan i sjukhusfrågan. Inte lätt som opositionspolitiker men bidrar med vad jag tycker om förslagen och vad som borde göras.
Vi har ett underbart gäng i FP Lidköping men vi skulle helt klart behöva några till. Dels behöver vi fler för att ha trevligt, fler ideer m.m. men framförallt kunskap o kompetens inom fler områden förvatt bli än mer kompleta.