lördag 17 juli 2010

Desperata vänner

Nu kommer även Aftonbladet ut ur mörkret och visar upp att de aktivt stöttar Socialdemokraterna och vill vara mer proaktiva som medspelare i valkampanjen.
Socialdemokraterna och dess vänner tar nu till alla knep de kan hitta för att stärka Mona och Socialdemokraternas förtroende. Att lotsa alla gamla socialdemokrater som var aktiva när Socialdemokraterna var populära och hade en politik, till Almedalen och leda ned dem på första bänkraden framför Mona för att ge henne behövligt stöd verkade inte räcka.
Nu försöker även deras tidigare supporter gå in i matchen som aktiv spelare och försöka svärta ned den andra sidan och sedan skynda sig att redovisa siffror med tolkningar som "Fan läser bibeln" på att Reinfeldts förtroende sänks. Aftonbladet borde göra ett försök att vara journalistisk tidning och inte en tidning som hittar på mer än vad "hänt i veckan" skulle våga publicera.
Lena Melin på Aftonbladet skriver att Littorin köpt sex och hävdar att hon grundar det på att han inte dementerar uppgifterna han ställts inför. Hon hävdar även att de inte skulle publicera innan fakta fanns på bordet om Littorin dementerat När det nu framkommer att han dementerat innan de tryckte tidningen hävdar de att han gjorde via ombud och det är inte ok för då har han inte personligen dementerat. Att hans pressansvarige var den som dementerade åt honom skulle med andra ord inte var ok i detta fall när det är just pressansvarige som tidningen har som kanal.


Läs mera : SVD,DN