tisdag 25 maj 2010

Vänstern styr mer och mer


Nu har de röd/gröna gått ut med att de kräver att USA backar hem från alla militärbaser utanför USA. Fundera på det en stund.... S har nyligen sagt att de backar upp att Sverige har styrkor i Afghanistan men till det kommer nu att USA skall avkrävas att åka hem. Skall Sverige och övriga länder vara kvar ensamma?? Var ligger logiken?
Det lyser dessutom igenom så starkt att det är V som knuffat in Mona och de andra i ett hörn och sagt ni får inte gå hem för idag om inte ni går med på att vänsterns fiende USA skall tryckas åt, och tänk det gick de med på.
Ohly skall väll antagligen träffa några kamrater från Öst eller själv åka dit på besök och ville garantera att han togs emot som en riktig vän.
Detta låter som starkt överdrift men tyvärr är det inte det. Hur kan S och MP gå med på att sätta världsfreden och nuvarande stabilitet på spel genom detta ensidiga krav på just USA?? Som tur är så har de ju ingen makt i vare sig Sverige eller än mer i USA så inget lär ju hända men deras åsikter är skrämmande och Ohly styr verkligen det röd/gröna gänget.

Läs mer: Aftonbladet, Aftonbladet, SVD, SVD,Folkpartiet,