torsdag 22 april 2010

En del kommunpolitiker borde skämmas

Riksbekanta Arne och Gunnel i Eskilstuna har nu fått beskedet på sin önskan om att få fortsätta bo ihop. Nix det får ni inte säger kommunen, det är inget som går att lösa. Jag undrar ärligt, är inte detta något vi förlitat oss på i trygghets Sverige dvs att få stöd när vi behöver.
Blir uppriktigt arg när jag tänker på det. Det skrivs och protesteras högt när inte alla får lov att vara sjukskrivna eller bli förtidspensionärer eftersom det är både osunt mot individen att inte bidra på något sätt samt fel för hela samhället med mindre och mindre i arbete i ett land där folk är allmänt välmående, tränar på gym m.m och sjukvård i världsklass. (Givetvis finns det de som både behöver och skall men herregud inte den mängd som var tidigare)
När vi sedan kommer till hjärtat i det som jag anser vara trygghet dvs värmen mellan människor då finns ingen hjälp att få utan kommunen tom. sliter isär kärlekspar efter ett långt liv ihop. Är det inte på ålderns höst man skall sitta gemensamt och minnas allt man upplevt ihop. Lägg fokus på rätt debatter och fixa till detta omedelbart, slit inte isär par och skapa ledsamheter och otrygghet. Se nu till alla som så högljut protesterar mot välfärden och skrik er hesa om detta. Det behövs.

Läs mer: Aftonbladet, Aftonbladet2,