onsdag 14 oktober 2009

Sista kvällen med Lagerbäck


Tack för en fin avslutning i vm-kvalet i fotboll för herrar. Tyvärr gick det inte hela vägen. Vilken avslutning av Anders Svensson som gjorde ett fantastiskt mål helt på egen hand. Vill man så kan man!!!


Ligger på sängen med datorn som sällskap och ser på slutet av matchen. Var en stund på O Learys och såg början av matchen men skall upp tidigt i morgon för ny resdag så det kändes helt rätt att gå till hotellet för att bädda ned mig och se slutet. Ser just på avtackning av Lasse Lagerbäck och visst är han värd att firas efter lång tjänst för Svensk fotboll.

Har varit en bra dag med roliga och nyttiga möten på jobbet. Har även hunnit med lite sponsorjakt åt TK-Levo inför Levocup lördag/söndag om två veckor och dessutom ca 10 levo mail och lika många gällande politik. Blir många olika ärenden att tänka på och hantera under långa dagar men det är roligt och säkert lärorikt.


idag har det varit FRA omröstning i riksdagen och det är skönt att det är avklarat för denna gång. Svårt ärende men jag är personligen helt för att det måste vara ok att avlysna lagligt för ett land och att vi måste ha regelverk för detta. Självklart avlysnars det här och var i hela världen och det finns inga lagar som kan stoppa det. Men i Sverige har vi nu en lag för hur vi skall sköta detta och inom vilka ramar. Bara för man blundar slutar inte världen snurra så inse fakta och se till att hantera det därefter.
Det som skrämmer mig är att enligt undersökning i går så var det inte många röstberättigade politiker som kunde fakta om det man skulle rösta ( har inte sett frågorna) men det som glädjer mig är att en politiker gick emot det egna partiet med anledning av annan åsikt och det var en Folkpartist. Gillar att det märks att Folkpartister kämpar för liberalism och därmed är beredd att ta eget ansvar även om det inte är lätt.

God nattSov gott