tisdag 17 februari 2009

Stolt!

Måste skriva om något som jag är riktigt stolt över (stoltast är jag trots allt över mina barn). Det är att få tillhöra 3 olika och välldigt skiftande föreningar samt ha fått förmånen att vara ordförande i dem. Som ordförande i dessa föreningar försöker och vill jag ta rollen att skapa möjligheter för de som är duktigast på detta.
TK-Levo en trampolinklubb i Lidköping som vi på några år byggt upp till en stark förening med egen lokal och ekonomi i balans. TK-Levo har sedan nyligen 3 st i landslaget!!!! hur många föreningar har det oavsett sport?? Förutom det så är det en stor bredd av allt från vuxna till barn som hoppar för motion eller med tävling som inriktning. Även ungdommar med särskilda behov ges plats och jag måste säga att det är en underbar känsla i föreningen. Tyvärr har jag bestämt mig för att inte fortsätta som ordförande då jag måste prioritera samt låta någon som är ännu hungrigare än mig som kan driva föreningen till en ännu bättre nivå för föreningens bästa.
Friskvårdsföreningen i Nordea en förening för alla anställda i Stockholm (4.300 st) med en budget motsvarande ett mindre företag. Styrelsen är fantastisk och när någon kommer med förlag på aktivitet så är det ingen som duckar utan flera är alltid beredda att ta på sig att arrangera eller något annat uppdrag. Det har gjort att vi har full fart på alla typer av aktiviteter såsom avtal med Gröna Lund om personaldag för enbart anställda i Nordea eller avtal med div företag som ger rabatter, (Hotell, sommarhus, gymkedja m.m.). Det messta arbetet i styrelsen sker på fritid men alla ställer upp och jobbar massor för att få en bra förening. UNDERBART!!
Folkpartiet Lidköping, det måste väll vara det ultimata för en liberal att få förmånen att vara ordförande i den Liberal föreningen i kommunen. Skall lägga mer tid på denna förening, så det är i huvudsak därför som jag avsäger mig ordförandeskapet i TK-Levo. Att arbeta med att föra ut Liberalism känns som viktigt i ett samhälle som blir råare och mer egoistisk.

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad och stolt över att ha förmånen att få vara med i dessa fina föreningar och det kommer att bli något att minnas på ålderns höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar