onsdag 6 november 2013

En sån dag..

Ja det har verkligen varit en bra dag. Mötte i morse upp kollegan Tony och vi tog därefter T-Banan till Marriot hotell för heldagskonferens.

Vi fick ta del av några mycket matnyttiga föredrag.

- Naturskyddsföreningen via marknadschefen Anna Hermlin (som just bytt jobb till Moderaterna. Hon pratade om hur de via strategiskt arbete ökat antalet medlemmar genom målgruppsurval.

- Facebook via Sam Rihani som är Head of Marketing Solutions på Svenska Facebook. Han beskrev hur man på ett strategiskt sätt kan resursoptimera marknadskampanjer genom att nytta Big data från FB.

-MK Målgrupp via Martin Irborg som är försäljningsdirektör beskrev hur man via dem kunde skapa riktade annonser och kommunikation via deras finmaskiga urvalshantering från Big data.

- 3 via Mattias Andersson som är analyschef på mobilopperatören 3 beskrev hur de skapar lyckade kampanjer och gemensam kultur via segmentering.

Dessa föredrag var mycket bra och det blev ett utmärkt tillfälle att nätverka och skapa nya kontakter och möjligheter.


Kvällen i Sthlm avslutades med att träffa Linda från Lidköping som var hos sin familj i Sthlm denna vecka. Vi pratade helgen om att träffas när jag var i Sthlm om tid fanns och det gjorde det givetvis. Jag blev upplockad av Linda och hennes bror och åkte till hennes familjs restaurang för att äta. Det blev en fantastiskt trevlig kväll med hennes familj på deras fina restaurang Koh pangang. Deras pappa visade runt och han har all anledning att var mycket stolt över den underbara fina restaurangen. Vilken miljö, service och underbar mat. Mums.

Nu på tåget hemåt och det skall bli så skönt att komma hem igen. Borta bra men hemma bäst;)


via WordPress http://xn--prjohnson-v2a.se/?p=1059