måndag 6 september 2010

Valstuga

Riktigt riktigt roligt att ha gjort ännu en dag i valstugan på torget i Lidköping. Så mycket trevliga personer man träffar. ( även om en del invandrarfientliga velat agitera) Alla som passerar skall ha en broschyr i handen och ett trevligt ord med sig och det roliga är att nästan alla tar en broschyr med kommentaren att jag gillar er;);).
Idag hjälpte min granne och vän Charlie till en stund. Han är mongolid och så gott som glad för jämnan. Han gillar att vara med och går gärna runt och fikar bland alla partier. Idag fick han dock en utskällning från någon vid Vänsterns stuga. De hade kallat honom elaka saker och svordommar. Han kom till mig och frågade varför de var elaka. Jag sa att det var nog någon som hade kärleksproblem och var ledsen och därför skällde på alla.
Charlie gaskade upp sig och hög tag i utdelandet igen.
På em kom Moderaternas Beatrice Ask på besök och Charlie var inte sen med att lämna en broschyr rakt i handen på henne. Här är något som är bra må du tro sa han och gick. Kvar stog en snopen Beatrice och en förvånad SÄPO kille;)
Nu ger vi gärnet ända in i kaklet alla är ju Folkpartister innerst inne och nu upplyser vi dem om det;)