torsdag 6 maj 2010

Opinionsmätningar


Nu visas för första gången enligt vad jag noterat en tänkbar seger för regeringen i kommande riksdagsval. Jag tycker inte det är så konstigt eftersom Regeringen hela tiden fått toppenbetyg på hur man leder landet och alla siffror går åt rätt håll. Att sedan S/V och MP inte visar på mer kreativitet än att öka alla skatter och bidrag när de får chansen att visa upp hur de vill regera landet. Hoppades någon på annat så är det nu borta och den gamla icke fungerande politiken med skatter och bidrag fungera inte i ett land som inte har överskott.
Om en bonde familj har en mogen gård med hög produktivitet på kött och spannmålsproduktion är det ok om fogden kommer och plockar djur/spannmål och pengar med jämna mellanrum. Är det en gård som inte har mer än några vuxna djur och inte mer än några ha spannmål kan man inte ta djur/spannmål och pengar från gården, den kommer då aldrig igång och skapar överskott.
Sverige behöver nuvarande regerings politik ett tag till för att få igång produktion innan den kan hårdbeskattas enligt S/V och MP politik.

Läs mer: Expressen, Expressen, Aftonbladet, Aftonbladet, DN, DN, SVD, SVD och Folkpartiet