måndag 26 april 2010

Nu har Mona snart köpt MP´s trohet


Nu har Mona Sahlin och Socialdemokraterna snart spräckt sig i att blidka framförallt MP för att klara av att få igenom en gemensam budget vilket de uppenbarligen har problem med.
Klart vi skall satsa pengar på att öka trafik kapaciteten för att kunna köra både mer gods och persontåg. Men skall vi verkligen satsa så mycket pengar på att kunna köra upp till 30km i timmen snabbare än dagens x2000. Jag åker tåg minst ett par gånger i veckan och har så gjort i över 15 år nu och det är inte i farten problemen ligger utan i alla stopp och överfulla tåg. Tåget har redan konkurrerat ut flyget inrikes när det handlar om tid. Fler skulle välja tåget om det bara garanterades bättre punklighet.
Nu handlar det om att köpa MP för massor av pengar och då plockas det in allt som någonsin är pratat om i tågväg utan urskiljning och ansvar.
Hur mycket pengar kostar det inte att ta sig igenom hallandsåsen för att spara ca 5 min i tågtid?? Prioritera rätt saker. Detta kommer att bli ett problem för Sverige när S skall köpa V och MP för att få förhandlingsro. Det verkar som om Mona inte har respekt för våra pengar utan bara blåser på.

Läs mer. Aftonbladet,, SVD,DN, Aftonbladet